Voor elk reistype de geschikte tas

Transport & Productie
geschikte reistas mcsonline

Niets is zo fijn als er even tussenuit. Voor een simpel vliegreisje is een trolley makkelijk. Deze zet je in je hotelkamer en hup, je kunt de stad in! Kies dan voor een gemakkelijke rugtas, zodat je de hele dag niet meer hoeft te sjouwen. Maar laten we de voorpret niet vergeten! Die begint natuurlijk bij het inpakken van je tas of koffer. En daar moet natuurlijk genoeg ruimte zijn voor al je extra inkopen!

De cultuursnuiver

Ben jij het type reiziger dat geen kerkje overslaat? Heb jij van tevoren al de hele reisgids doorgeplozen en op een rijtje gezet welke culturele hoogtepunten je zeker niet mag missen? Grote kans dat jij het type ‘cultuursnuiver’ bent. En daar hoort natuurlijk een slimme koffer of tas bij. Een koffer op rolletjes wanneer je naar het hotel loopt, en een tas wanneer je op pad gaat. Met een slimme trolley rugzak heb je de perfecte tas voor al jouw stedentrips gevonden!

De zakenreiziger

Ben jij vaak op reis voor je werk? Dan is het wel zo makkelijk om een functionele reistas of -koffer mee te kunnen nemen. Zo moet er bijvoorbeeld op zijn minst ruimte zijn voor een laptop en een aantal mappen. Daarnaast moet de tas stevig zijn, geschikt om vertrouwelijke documenten in te vervoeren en er tot slot ook nog eens een stijlvol uiterlijk hebben. De pilotenkoffers van Marington, gemaakt van stevig en mooi bruin gelooid volrundleer, voldoen aan al deze eisen.

De avonturier

De avonturier is op zoek naar de mooiste plekjes die nog niet door het massatoerisme zijn gevonden. Marington heeft ook voor deze reiziger een prachtige, bijpassende tas. De hippe lightpak rugzak bijvoorbeeld.  Dit is een rugzak met een gewatteerde rug, verstelbare en gewatteerde schouderbanden en meerdere rits vakken. Kies voor een hippe print, deze herken je eenvoudig aan de loopband en des te sneller ben jij weer op pad!

De luxe-liefhebber

Tot slot is daar de all-inclusive liefhebber. Gemak en een vakantie waarbij je nergens over na hoeft te denken. Alles is tenslotte geregeld en betaald. Er moet wel voldoende ruimte in je koffer zitten voor al je kleding, schoenen en boeken. De reistassen bij Marington bieden voldoende ruimte en zien er ook nog eens modieus uit!

Het enige waar je je nu nog druk over hoeft te maken: waar gaat de reis heen? Fijne reis!